Het programma van de workshop

Tijdens de Big Green Egg workshop wordt het volgende behandeld. U krijgt uitleg over het werken met de Big Green Egg. Van het aansteken tot het gebruik van verschillende accessoires zoals het grillrooster, de conveggtor en de pizza steen.
We besteden aandacht aan:

  • Het maken van flamm kuchen
  • Het grillen van groenten en fruit
  • Gamba’s en rundvlees grillen
  • Aardappel poffen
  • Zalm warm roken
  • Kip roken

Tot slot maken we een chocoladetaartje met vloeibare vulling. En alles wordt gemaakt in de Big Green Egg. En natuurlijk maken we gebruik van verse en eerlijke ingrediënten.

Leer koken met de Big Green Egg

De Big Green Egg workshop wordt gegeven door chef kok en Culinair entertainer Henk van kelen. De kosten van deze workshop bedragen 70 euro per persoon. Bij de prijs inbegrepen zijn bier, wijn, koffie, thee, fris en water. Ook is de workshop te boeken voor bedrijven als zijnde teambuilding. Komt u met een groep of bent u van een bedrijf vraag naar de mogelijkheden.

  • 22 – 10 – 2018 (Vol geboekt)
  • 23 – 10 – 2018 (Vol geboekt)
  • 19 – 11 – 2018 
  • 20 – 11 – 2018

HENK HEEFT DE CATERING TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

STEFAN VERSCHOOR - VECONET