Foodtruck Onbeschaft

Een culinaire beleving ervaren op de bouwplaats? Dankzij Henk van Keulen en zijn team is het vanaf nu mogelijk. Van elk feestje weet hij een onvergetelijke ervaring te maken. Henk is een gepassioneerd culinair entertainer met een grote liefde voor culinair eten. Met zijn stoere foodtruck, gemaakt van een bouwkeet en uitgerust met cementmolens omgebouwd tot barbecues, weet Henk zelfs op bouwterreinen een culinaire beleving neer te zetten. Compleet in stijl met klusbroek, bouwhelm en grof gereedschap bereidt Henk het lekkerste, stoere vlees op locatie. We gebruiken voornamelijk duurzame, biologische en lokale ingrediënten om de beste beleving te creëren.

Offerte aanvragen

Catering op locatie

Het concept Foodtruck Onbeschaft bestaat uit een complete roadshow boordevol over-the-top verrassingen, passend bij kleine en grote events. Zo’n beetje alle elementen uit de bouwwereld komen aan bod. Denk hierbij aan hamburgersaus uit de kitspuit, smoking-bbq op een cementmolen en spareribs-op-maat van de cirkelzaag. Een prachtige herkenning op de bouwplaats!

Ben jij een aannemer, opdrachtgever of organisator en wil je op een originele manier mensen verrassen met heerlijke hapjes? Of het nou voor de start van de bouw, het bereiken van het hoogste punt, personeelsfeest of een vrijdagmiddagborrel is, wij maken van jouw event een feest!

Overzicht pakketten (hapjes)

Broodjes

Tijdens de koude winterdagen zullen bouwvakkers het extra waarderen als ze verrast worden met een heerlijk warm broodje tijdens de pauze. Foodtruck Onbeschaft komt met de schaftkeet die compleet is uitgerust met alles wat een BBQ-show nodig heeft naar de bouwplaats, waar hij ter plekke de lekkerste warme broodjes op zijn unieke cementmolens bereidt. Een origineel bedankje waar nog lang over gesproken zal worden.

Ook met warme dagen komt Foodtruck Onbeschaft graag voorrijden maar dan met extra verfrissende salades en smoothies.

Overzicht pakketten (broodjes)

BBQ pakketten

Wil je zelf barbecueën op één van onze cementmolens? Met een BBQ pakket van Onbeschaft ben je van alle gemakken voorzien voor een complete en originele barbecue! Wij leveren onze BBQ pakketten inclusief vlees/vis, salade’s, bestek, borden en wij verzorgen ook de afwas. Kortom, u hoeft alleen te genieten van uw BBQ!

Wij verzorgen:

  • bezorging door geheel Nederland van een cementmolen (omgebouwd tot BBQ)
  • bezorgkosten en huur cementmolen (eenmalig: 100 euro per BBQ)
  • wij leveren complete BBQ pakketten (prijzen vanaf 12,50 p.p.)
Overzicht pakketten (BBQ pakketten)

Maatwerk offerte

Heb je specifieke wensen? Denk aan bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, opening, productpresentatie, beurscatering of festival? Wij denken graag met je mee om van jouw event een unieke beleving te maken. Heb jij bijvoorbeeld een schildersbedrijf? Dan komt de kruidenboter uit een verftube en smeer je dit uit met een plamuurmes. Je kan het zo gek niet bedenken, wij regelen het!

Bel voor meer informatie met Henk van Keulen: 06 – 5136 4486

Offerte aanvragen

Een waar feest voor op de bouwplaats!

Henk van Keulen - Culinair Entertainer

Referenties