Catering

Voor zowel kleine als grote groepen verzorgt Henk van Keulen de catering met lokale streekproducten. Op zijn Green Egg bereidt hij met deze producten de meest verrassende gerechten! Wij werken met vers vlees rechtstreeks vanaf de slachterij. Puur, mals en sappig! Wij werken hiervoor samen met onze lokale leveranciers.

Vanuit onze locatie in Ede bedienen wij veel voor opdrachtgevers uit de regio, denk hierbij aan gemeente Veenendaal, Ede, Barneveld, Amersfoort, Utrecht, Arnhem, Apeldoorn. Wilt u een catering verzorgd hebben bij u op locatie? Neem contact op met Henk van Keulen. Wij maken van uw catering een onvergetelijke ervaring!

Offerte aanvragen

Evenement

Of het nu gaat om een klein feest bij u aan huis of een groots evenement op locatie, Culinair Entertainer Henk van Keulen regelt het. U bent hierbij verzekerd van een grote portie sfeer en beleving, kortom een onvergetelijke ervaring!

Bent u op zoek naar een catering met een foodtruck? Lees dan meer over onze Foodtruck Onbeschaft.

Zoekt u één aanspreekpunt om uw evenement? Dan bent u bij Henk van Keulen op het juiste adres. Wij maken gebruik van duurzame, biologische en lokale ingrediënten. Bel of mail ons voor een kennismaking!

Ik maak van uw feest een onvergetelijke ervaring

Henk van Keulen - Culinair Entertainer